Katso
Pelaa
Ratkaise
Löydä
Galleria

Etusivu
Info

Kuvagalleriaan on mahdollista ladata kuvia alla oleviin albumiin. Jaa muiden kanssa lempipaikkasi, johonkin paikkaan, maisemaan tai rakennukseen liittyvä muistosi, suunnittele tulevaisuuden kaupunkisi tai unelmiesi rakennus. Kun haluat lisätä kuvan, valitse haluamasi albumi ja voit lähettää kuvan albumissa olevalla lomakkeella. Huom! Kuva ilmestyy albumiin pienellä viiveellä.
 


Koulujen omat kulttuuriympäristöprojektit (19 Kuvaa)
Koulujen omia kulttuuriympäristöön liittyviä tapahtumia ja hankkeita. Muista, että kuvien julkaisemista sitoo tekijänoikeuslaki. Julkaistavien kuvien käyttöoikeuksista on oltava lupa niiden haltijalta.

Lempimaisemani (33 Kuvaa)
Lisää tänne kuva (valokuva, piirros, kartta tms.) omasta lempimaisemastasi ja kerro miksi juuri tämä on sinulle tärkeä ja mitä muistoja, tunteita tai ajatuksia siihen liittyy. Muista, että kuvien julkaisemista sitoo tekijänoikeuslaki. Julkaistavien kuvien käyttöoikeuksista on oltava lupa niiden haltijalta.

Muistojen maisema (7 Kuvaa)
Kerro täällä rakkaita muistojasi ja jaa kuvia tärkeistä paikoista, ehkä jo kadonneista maisemista. Muista, että kuvien julkaisemista sitoo tekijänoikeuslaki. Julkaistavien kuvien käyttöoikeuksista on oltava lupa niiden haltijalta.

Tulevaisuuden kaupunki/ kunta (2 Kuvaa)
Millainen kotikaupunkisi/ kuntasi on tulevaisuudessa. Lisää tänne unelmiesi ja toiveittesi kaupunki/ kunta, tai vaikkapa uhkakuva siitä mihin voidaan olla menossa. Kerro kuvatekstissä tarina tulevaisuusvisiosi taustalla. Muista, että kuvien julkaisemista sitoo tekijänoikeuslaki. Julkaistavien kuvien käyttöoikeuksista on oltava lupa niiden haltijalta.

Unelmieni rakennus (1 Kuvaa)
Tänne kansioon voit lisätä kuvan, piirustuksen, kuvakollaasin tai vaikkapa pohjapiirroksen unelmiesi rakennuksesta. Muista, että kuvien julkaisemista sitoo tekijänoikeuslaki. Julkaistavien kuvien käyttöoikeuksista on oltava lupa niiden haltijalta.

Ympäristöluotsien kuvablogi (68 Kuvaa)
Löytöretkeilyä ja uusia näkökulmia Varkauden rakennuksiin, ympäristöön ja historiaan! Varkaudessa järjestettävän ympäristöluotsikoulutuksen osallistujien kuvablogi. Ympäristöluotsit ovat ympäristöstä ja ympäristösuhteesta monipuolisesti kiinnostuneita henkilöitä, jotka toimivat vapaaehtoisina vertaisohjaajina kotiseudullaan. Ympäristöluotsit herättelevät ihmisiä katsomaan omaa lähiympäristöä uusin silmin. Ympäristöluotsi ei ole opas vaan innostava kanssakulkija ja vertaisihmettelijä. Toiminta on vapaaehtoistyötä oman ympäristön puolesta. Koulutuksen toteuttavat yhteistyössä Maaseudun Sivistysliitto, Soisalo-opisto ja Varkauden museot.